BIRTHDAY : MUHAIMIN 3TAHUN PART 2 - GRAND SEASON HOTEL, KL


Alhamdulillah , 2016 angah Muhammad AfeeF Muhaimin cukup 3 tahun pada 3.2.2016. Sekejap sahaja masa berlalu, kini angah dah 3 tahun. Dengan karakter tersendiri, seorang yang garang dan manja memang lain- daripada yang lain.  Angah seorang yang sangat berpendirian, if he say no, result will be no. Tapi kan, kalau dah bodek sikit-sikit, boleh la  nak minta apa-apa pertolongan tu pun kalau menjadi pujukan keatas angah.

Angah bijak dan cergas . Mudah belajar dan sangat proaktif. Syukur setelah 3 tahun berlalu,angah sihat dan tiada sebarang isu dalam membersarkan angah.

Sebagai penghargaan kepada angah, ummi dan abah belikan jam tangan hadiah untuk angah. Bawa makan di Grand Season Hotel , KL pada 8.2.2016 sempena cuti Tahun Baru Cina 2016.

Sebenarnya ummi suka beli coupon di groupon, murah dan berbaloi. 
https://www.groupon.com/


Sebab CNY , petang tu singgah pejabat sekejap, settlekan reten. :) 



Sebab CNY , Isnin petang tu singgah pejabat sekejap, settlekan reten. :) 




Mereka dengan kereta idaman abah. 


ANGAH dengan gaya dia tersendiri, Sarah pula jenis tak nak bergambar dan tak pandai nak tengok camera. 


Sampai Hotel dalam jam 710pm, jadi kami solat dulu, baru pergi makan.


Baru nak bergambar berdua-duaan, tak ada chance :)




Sarah makan sate banyak. Bersepah  kat bawah tu normal k, kalau ibu-ibu bawa anak-anak kecil pergi makan. tak kira lokasi, as long bawa budak-budak pekerja kena understanding.




This is my favourite. Along tanya, ummi makan udang tak masak ke? 


Ini kesukaan along, butter prawn.


Abah melayan birthday BOY


Semangat cik Sarah makan.



Tengok jer, sebab tak reti nak makan.






Bukan kesukaan, ambik rasa dan baki abah mereka habiskan.


Kesukaan angah ada disini iaitu WATERMELON. sepinggan tak cukup, tambah lagiii.










Last sekali angah meratah ikan yang di stim, sedap ikan tu maniss






Ini gambar kami sekeluarga. Doakan kami kekal di landasan yang betul, Allah swt redha dan anak-anak menjadi anak yang soleh dan solehah.

Untuk Birthday Angah 2016, NO CAKE, NO PARTY, only 5 of us.




Semoga apa yang anak-anak rasai dalam jiwa mereka, membuatkan mereka hidup dalam kebahagiaan dan dikayakan dengan rezeki melimpah ruah.

Doakan kami ya. 



With love :
umminani

Labels: , , , ,