PORT DICKSON


Teluk Kemang 23 Ogos 2015

Dah lama tak bercuti
Kebetullan suami dan ummi free this week.
Masa untuk rehatkan minda dan bersama keluarga.

Kami gerak jam 7am dari Semenyih
Sampai jam 810am.
Park di belakang Rumah Penginapan DBKL, parking situ RM3.00  sahaja, kawasan bersih dan selesa. 






















Tahan sejuk tu... 


Along nak ajak bergambar, adik Sarah pula tak nak. 





ANGAH tak habis-habis nak buat castle dia. 





Kena buli dengan abah,kesian angah . 





In9i kes ummi dengan bibik nak buli adik  Sarah. Saja biarkan adik sorang. Tak nak touch air dan pantai, takut kut. Minta bibik tolong, buat -buat menagis kout..hehehe

Sian diaaaa .






Wah seronok . Melambai-lambai.
Ini outfit abah hadiahkan. Beli masa hari sabtu lepas abahnya 24jam. 22hb Ogos . 
Ummi dengan abah jalan-jalan S.O.G.O , semua yang lain kena tinggal . 

Saja jer nak dating sama-sama, sebab dah lama tak breakfast sama kat luar. ;) 



Beli di RNR SEREMBAN . RM14.00+


----------------------
Terima kaish kepada tetamu yang sudi singgah blog ummi .

Tinggalkan komen, i will BW kat uols punya blog lepas ni . 






Labels: ,