MARKETING Felinna Nadea Ed Fattah





Felinna Nadea Ed Fattah
Macamana parcel kakfel bertimbun hari2? Macamana business butik kakfel berkembang maju sgt? Macamna jual inchloss 1.5juta botol dlm masa 6bulan?
Ok ni yg kakfel janjikan utk kalian...
Kakfel selalu yakin dengan janji Allah, aku buat baik Allah bagi yg baik utk aku malah inshaAllah lebih baik...
Kakfel bukan tergolong dalam org yg mengaji pondok atau dibesarkan sbg bijak pandai agama. Kakfel kategori nakal2 jugak dulu..
Tapi perniagaan benar2 mengajar kakfel utk balik ke jalan Allah, bukan sebab keuntungan semata dah.. Sbb kakfel dh jatuh hati dgn ketenangan yg kakfel dpt, dgn semua keindahan dunia yg kakfel rasa buat kakfel takut utk berbuat salah.
Ok sedikit perkongsian amalan utk naikkan rezeki.
Waktu subuh mulakan dengan solat sunat 2 rakaat kerna Allah dh janjikan siapa mulakan harinya dngan solat sunat 2rakaat di awal hari, akan dicukupkan rezeki seharian.
Kemudian buat dhuha 2/ 4 rakaat dan kalau rajin buat 8rakaat . Lebih baik buat 4 secara konsisten.
Solat zohor /asar/maghrib/isyak
Walau penat walau xlarat,walau xcukup tido,
Tahajud jangan dilupa! Buat solat taubat setiap 2 ke 3 hari
Mintak maaf kat suami setiap malam,maafkan juga org keliling yg sakiti kita setiap malam....bersihkan hati dan lihat dunia ini indah serta selalu takutkan diri dgn neraka
Antara amalan lain, jaga ibu n bapa banyakkan membaca quran, banyakkan muhasabah diri, rajin memperbaiki diri dan jangan sesekali melihat kesilapan org lain shj, nampak and kaji diri dahulu...
sedekah jangan dilupa tapi nanti kakfel kupas pasal sedekah di topik lain sbb sedekah pon ada tips2 gak.
Sesungguhnya keikhlasan akan dtg kemudian walau awal kita paksa utk buat semua ni...
Trust me, semua perkara akan jadi mudah and semua perkara akan jadi tenang...anda akan kuat!
Semoga perkongsian memberi manfaat..kakfel xda nak share tips marketing sbb bagi kakfel ini lah marketing strategy yg paling mudah dan xkeluarkan duit...
Sebab apa kakfel kata ni tips marketing mudah,sebab nya kita minta terus dgn Allah yakni DIA yg bagi rezeki kat kita ,kita fokus hanya kepada Allah dan kita yakin Dialah yg menjadikan siapa kita..