Day 1 Kota Kinabalu (LCCT)

Perjalanan kami bermula seawal jam 1230 malam. excited kan. 
Flight jam 630am, AK 5110 ke KOTA KINABALU. 
Kami bertolak dr Semenyih seawal jam 115am, huh awal kan...bukannya apa , ini bagi mudahkan perjalanan kami.Kami baru pindah ke Semenyih so, masih mencari-cari jalan. Lebih baik awal dr lewat kan.
Alhamdulillah mak dan ayah mertua membantu kami. Mereka hantar kami anak beranak ke LCCT.
 "Tq, mak dan abah".

Muka masam mencuka sebab lama menunggu. Tak sabar nak naik aeroplane.
Bergambar di LCCT masa pergi. Ini berhadapan dgn McD
Cayalah, abg nampak kurus gitu. 
Sempat bergambar dgn Kak Intan. Mereka (platun mate nk bergerak ke VIETNAM) jauh berjalankan. Kebetulan tarikh perjalanan sama. Yang lain masa ini masih tak sampai di LCCT.
Abang Mustaqim jadi cameraman. Kira okay la kan. Cuma masa ni tak ready..hehe

Selesai hantar bagasi dll, kami breakfast di Taste of Asian. Kami makan nasi gorang ayam rendang dan telur. Total RM29.00. Masa ni dah berkira-kira waktu subuh, kami plan ambik wuduk terus. Dah selesai makn terus ke P9. Dalam 545am husband pergi solat subuh, sbb gate buka dalam jam 6.00 am, so sempat. Nani pula , solat dlm flighT. 
Alhamdulillah, Allah s.w.t dah bagi rezeki berjalan-jalan, so tanggungjawab kepada yang esa tidak boleh di lupakan.
Sambung part 2.
bye
Published with Blogger-droid v2.0.10