Day 3 - KUNDASANG (photografi @ Kinabalu Pines Resort)


Alhamdulillah ..sepanjang perjalanan kami di hari ke tiga selamat sampai ke Kinabalu Pines Resort. sepanjang perjalanab ambik masa dalam 2 jam lebih. setelah balik dari DESA  CATTLE FARM,kami  rehat2x jap di bilik. Mr suami dah kepenatan berehat. Kesian sebab kali ini travel Mr suami kena drive.Tanpa bertukat pemandu ...sebabnya adik meragam tak nak langsung jauh dgn ummi.

Selesai mandi mandi dan bersihkan badan anak-anak kami rehat sekejap dan tinggalkan Mr suami dalam ran. heheheh x sabar nak bergambar berlatarbelakangkan
 Gunung Kinabalu..

Jam 430petang mcm tu kami ambik camera keluar utk photoshoot. yeay...belum lagi terlambat. Boleh tgk mcm-macam gaya gambar kami disini. bestnya..masa ni dah redup-redup dan sejuk juga lah. 


Ada beberapa keping gambar adik dan abang untuk buat tatapan dan kenangan abang dan adik. wah bestnya abang dan adik bergambar. masa ni ummi langung tak de nak make up-make up. bestnya kalau ada rumah begini kan.tenang jer. cuaca redup dan sejuk.

alhamdulillah.