Day 1 Pendaratan di tanah SABAH


Assalamualaikum, ni adalah sambungan dr entry sebelum ini, (LCCT). Masa kami naik ini dah 630am . Kan dah cakap solat Subuh atas flight jer. Tgk muka anak -anak dah sangat mengantuk. Dan sebenarnya, ini kali merasa penatnya tanpa bibik kan. Semua perkara kena buat sendiri. Kami berdua kena uruskan 2 hero kami, Penat sikit la. 

Ini gambar dalam jam 650am mcm tu, masih lagi berkabur. Indahnya ciptaan Tuhan. Ini baru langit tinggi sikit, agak-agaknya bagaimana langit ke-7?
Kami berada di seat 17A,B,C.  So seat 17 betul2x pada sayap kapal terbang.
Mr suami (azam) gambar atas flight. Dah raa bosan masa ni.lambatnya rasa nak sampai 2 jam 30 minit.
Apa dah jadi? tak sampai 1 jam, dah tertidor. Dimaafkan sebab semalaman tak tidur sebab nak naik "earoplane".
Istimewanya gambar ini, masa nak capture adik tidor. Tetapi "SENYUM".
Agaknya apalah mimpi adik MUHAIMIN.
ALHAMDULILLAH, dah nampak  DARATAN SABAH. 
Subhanallah, cantiknya ciptaan ALLAH S.W.T

Kami mendarat di terminal 2. Sampai jer terus call ASYRAF. Tokey kereta sewa. Kami sewa Myvi sehari RM120.00 . Nak tahu? Kami trigger nak juga MYvi sebab malas nak drive kereta besar di tempat yang tak pernah kami sampai. Kalau salah jalan senang nk U-TURN. ^_^

Next kami ke mana yer?


Published with Blogger-droid v2.0.10