Journey - ETS TRAIN TO IPOH

 Perjalanan kami bermula jam 0830hrs hari Sabtu 15/12/12. Sebenarnya xde perancangan pun,
tetiba je...ad-hoc..wah..best juga kejutan mcm ni selalu. Perjalanan kami mula dgn breakfast di  Restoran Serdang KTM . Makan nasi dgn berlaukan ayam dan roti canai.okay la jugak kan sebagai pengalas perut. Wah nak jalan jauh ni...so kena makan yg mengenyangkan. ehm..lagi sebenarnya stesen KTM Serdang ni di seberang jalan. Aduih..kena la ummi brjalan menyeberang jejantas ni... Harga tiket dari KTM Serdang ni ke KL Sentarl cuma RM1.70.
       

Ha...ni muka takut nak naik train...okay yang bestnya dari seberang sana nak ke rempat mustaqim berdiri ni boleh naik lift..alhamdulillah xde la ummi penat nak melangkah.. easy n steady... beria nak naik train...last dahsampai...takut la pula...

Muka nak menagis pun ada..tapi x tahu la kalau dalam hati sebenarnya x sabar-sabar nak tunggu train sampai...

Nak juga ummi enterframe..ye la kan..dah lama gak ummi tak naik train..hehheeh
Masa ni dalam jam 0927hrs. Train sampai dalam 0930hrs.



Ini jejaka pilihan kami...ewah..abah menemai kami..sebenarnya plan nak naik train adalah rentetan daripada tgk youtube "Thomas and friends".. So, nak bagi Mustaqim merasa macamana naik train...kami meluangkan masa melayan putera kesayangan kami ini..

Just Snap

Apa yang di larang!!!

Control macho...

Terujanya ...PENUH GAYA

Wah apa tuhh??




Nanti part 2 ummi akan cerita perjalanan kami seterusnya dari KL Sentral ke  IPOH ..
Dan bahagaimana pula dengan nasi ganja yang popular di Ipoh.
BYE...