1)preparation for 3rd wedding anniversary

Ini set baju kurung ummi..wah biru gitu kan...heheheh xsabar nak pakai..
sebelum tu kena hantar p kedai jahit dulu...

Ini pila set baju melayu utk mr suami...wah x tahan tgk sampin  lawa.
bestnya...bergaya ala2 melayu nanti..

Assalamualaikum... Tahun ni kami bakal menyambut anniversary perkahwinan yg ke3..sekejap je kan masa berlalu.. For this year ummi dgn mr suami merancang nak bersanding lagi..hahahah xada la..nk buat majlis kesyukuran je sikit2. Tujuan? Sebab atas doa keluarga dan sahabat handai maka kami sentiasa murah rezeki dan bahagia selalu. This time nk bertemakan "melayu".. Ala2 simple je..pengantin melayu..heheee dpt bayangkan mcm sweet je kan..heheh Tema? Kalau masa kahwin dulu hijau...kali ni kami nk bertemakan warna biru... "sang saka biru" la katakan.. Tapi x ada la pakai baju kerja.. Harap warna biru sentiasa beri ketenangan kepada kami sekeluarga..Amin preparation lain apa yg perlu ye..? Kena pikirkan..wah excited gitu... Rezeki yg ada kalau kongsi bersama sedara mara tentunya akan lebih beranak kan..insyaallah.. Okay nanti ummi update lagi apa lagi preparation lain k.. Byee..byee
Published with Blogger-droid v2.0.9