PERCUTIAN CHERATING


Ni gambar masa persediaan nak ambik gambar kami sekeluarga..hehe ummi kadang-kadang selekeh sikit..apa tdknya...camera x letak bateri masa tu...

Anak abah betul al si kecik ni..

Potret keluarga

Potret keluarga

Hensemnyaa

Memang Mustaqim suka buat peace..

Bergambar dengan ummi ...;)

Pagi - pagi di Teluk Cempedak..

Breakfast nasi lemak..

Ala-ala macho le nihh

Abah/ Mr Suami je yang steadyy

Oppss ni gambar masa mula2 sampai Cherating, dah tersesat hingga terlajak agak dalam 9km dari tempat penginapan..apa lagi singgah memborong keropok leko untuk di jamah..Yang pastinya sangat sedap...best la...rasa ikan 100%. Sebatang baru Rm0.50..Adalah sangat berbaloi-baloi.

Sebelum bilik siap untuk dimasuki, kami mandi dulu d  pantai..hehehe bestnya..waktu ini dalam jam 10pagi ini...seronok anak ummi.

Ini sememangnya hobby ummi ..heheh bergambar bertiga lagi...peace...best nya..lari dari kesesakan kota seketika.

Amboi si kecik ni..main pasirr yee..

Bila anak dengan abah tgh bersuka-suka.

Pemandangan di pagi hari...air tengah pasang masa ni.

Jom hilangkan kaki abang long..hehehe saja nk tulis abang long...

Geli ni..tapi yang penting anak ummi sporting...

ayok..ayok..air kena muka...

Abah kerja menambah pasir je pas kena air..

Ehm tgh bermesra la nih...ewah...kan baik mcm ni..saja je..selalu suka bergaduh dua hero ini.

Nak bangun dah...sbb dah jemu agaknya...

Ewah..anak dengan abah mandi laut

Suka sangat pic ni/..

Abah yang prihatin memujuk anak mandi laut.

Takutnya airr...tolong miii

Dah pas mandi kain bersidai-sidai di luar bilik...Okay..yg penting kos bilik ni hanya RM50.00..hehehe murahkan..ala-ala kampung..hanya berkipas sahaja..okay la kan..percutian baget.

Kat belakang payung guest house ada kayak dan acara menyusuri sungai..malangnya masa ini gelap sangat2 dan nak hujan..bot jalan jam 4pm..so xdapat la nak gerak dah hujan..mis la 1 program.

Bergaya la konon ni..


Muka baru bagun tido tapi nak juga peace.

Pemandangan payung guest house.

Lagi kawasan Payung Guest House..best..ala kampung gitu..

Sebabkan x dapat naik bot kami meronda ke Kemaman Terangganu..alahai ..sebelah je ngn Cherating.. memborong keropok untuk sedara mara dan bos suami.

Cara-cara membuat keropok leko.


Melepaskan gian bermain motor..xpe la..asalkan bahagia kan mustaqim.


Peace je memanjang.

Mustaqim nak ajak adik sebelah ini bergambar , tapi tak biasa kut..tu yang adik sebelah ini malu...


Mandi laut lagi di waktu petang pas hujan reda..


Kami bertiga..

Bestnya main2 pasir...

Wah layan perasaan nampak Mr Suami

Muka seronok main air..

Seronoknya main air....


Seronoknya main air..



Pagi esoknya nak gerak balik....kami pakai baju Cherating...lawa kan...


Bye---byeee

Pandangan depan Payung Guest House

Pandangan depan Payung Guest House
Pagi2 lagi 17 September jam 8.00am kami dah bertolak balik..opss pergi Nilai pula pastu...buat apa p Nilai? nnt ummi story lagi..

Bye-bye

Labels: ,