Rename Blog

Wajah lama Blog http://kakchiknanie.blogspot.com/ hehehe kalau sebelum ni nama blog INDAHNYA KAYANGAN sekarang kena pikir nama yang lebih sesuai... Sebabnya tau x kenapa? Ha..kalau Indahnya Kayangan ni , sesuai untuk Ummi (saya) dengan Mustaqim je..sebab kami org PERLIS. Suami? HEHEHE nun jauh ke JOHOR..maka x sesuai la kan.... xpe la . anyway thanks kat adik http://www.facebook.com/QistinaSalena kerana designkan blog yang lepas atas permintaan akak. Coz what ? hehe i like Green.. Ni dah jemu hijau nak tukar ke Purple/pink pulak...ntah la okay ke tidak... 
(Comment le)..... 

Ni wajah-wajah blog yang sebelum ini...


Blog baru ini sekarang namanya : Mutiara Kasih.. Nama blog adalah idea dari suami tercinta...habislah legasi Indahnya Kayangan. Harap wajah baru dan appearance baru dapat la menjalinkan persahabatan dengan ramai kawan baru. Insyaallah..Amin

Blog baru? Tgk je la..hehe

Wassalam..