Pada 15/2/2012-16/2/2012 dalam perjalanan nak balik KL kami singgah di rumah abg long di Kuala Khubu. Bukan apa alang-alang cuti ni sempat la nak jenguk anak-anak sedara, rindu depa semua dah lama tak jumpa.   Anak-anak sedara ini adalah secara tak langsung kakak-kakak sepupu Mustaqim. Yang sulung nama Nabila (along), Nafisa (angah), Najia (adik). Semua perempuan(tak termasuk Daniel anak abg chik dan kak zah) Kiranya mustaqim ini kalau xdak Daniel, diapit oleh kakak-kakak (girls)..hehehe kena la juga Mustaqim mmg suka kawan dengan gegirl. hehehe mungkin dia minta gegirl yang lawa kot.



Seronok tengok gelagat depa semua ini. Owh indahnya zaman kanak-kanak kan..Kena pula semuanya mmg suka bergambar..ehm mmg padan. Along je dah anak dara ni malu-malu nak bergambar..hehehe
Dah seharian / satu malam di Kuarters Bomba KKB , kami balik rumah. Kena pula nak siap sedia suami kena outstation lagi..Bosannya..balik-balik tgk muka Mustaqim je.heheh Marah Mustaqim kat ummi dia kalau dia tau ni..eheheh. 

Wassalam.