Kapitan *Tandoori Nan


Assalamualaikum , entry kali ini nak share keseronokkan makan Tandoori Nan di Restoran Kapitan , Penang.
Semalam 1/2/2012 habis kelas JUE200 di USM dalam jam 11lebih kurang, rasa lapar..heheh sebab dah biasa dengan Penang ni suatu ketika dulu(thn 2007) maka ajak husband pergi tengah Town, Restoran Kapitan. Kat sini famous tandoori nan, jadikan cerita jam 1140mlm gitu kami makan juga..heheeh kami ni mmg selera makan pun..heheh . Rindu Penang..rindu kawan-kawan dulu yang pernah makan disini...

Jom Layan gambar....





Makanan pun habis..kalau makan kat mana-mana tempat lain, mmg tak boleh lawan rasa kat Kapitan ni ...Memang Marvelous...Jadi sesiapa yang mai sini boleh la try makan di sini...
Okaylah...

Wassalam